Játssz a pillanattal - Éld újra Pixazillával!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@pixazilla.hu

Személyes levél a Mikulástól
Személyes levél a Mikulástól
2 390 Ft

Személyes levél a Mikulástól

Személyes levél a Mikulástól
Személyes levél a Mikulástól
Személyes levél a Mikulástól
Melyik gyerek ne szeretne egyenesen a Mikulástól levelet kapni? Valóra válthatod a te gyermeked álmát is azzal, ha a Télapó üzen neki egy személyre szabott levéllel!
2 390 Ft
Részletek
Lepd meg gyermeked egy egyedi levéllel, amit a Télapó küld neki! A levélben említés tehető az év fontos "jó" és "rossz" cselekedeteiről, hogy miért jár ajándék és miért esetleg egy szál virgács. A levélben gyermeked neve mellett a lakcím is szerepel.
A Mikulástól kapott boríték egyedi, ragasztott bélyeggel és ragasztott "Elsőbbségi levél" matricával kerül kiszállításra. A boríték A5-ös méretű (LC/5), a levél igényes, 160 grammos, A4-es méretű papírra lesz nyomtatva. A levelet szállítás során nem tesszük bele a borítékba, nem zárjuk le azt, így, ha esetleg szeretnél még mellé tenni valamit, azt megteheted.
Amint kézhez kapod a borítékot és a levelet, rögtön bedobhatod a postaládátokba, mintha éppen a postás hozta volna.
A képen látható levél szövege csak a személyes adatokkal és a megadható egyéb információkkal módosítható.
Nem képezi a termék részét a mintaképeken található dekoráció.

Termékünk egyedileg, személyre szabottan készül, melynek elkészítési ideje maximum 3-4 munkanap. A termék csak az elkészülte után kerül feladásra, a kiszállítási idő ezen felül értendő. Megrendeléskor kérjük ezt vedd figyelembe!