Játssz a pillanattal - Éld újra Pixazillával!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@pixazilla.hu

Tavaszi foglalkoztató csomag 1 - letölthető
Tavaszi foglalkoztató csomag 1 - letölthető
900 Ft

Tavaszi foglalkoztató csomag 1 - letölthető

Tavaszi foglalkoztató csomag 1 - letölthető
Tavaszi foglalkoztató csomag 1 - letölthető
Tavaszi foglalkoztató csomag 1 - letölthető
Tavaszi foglalkoztató csomag 1 - letölthető

Tavasszal rengeteg elfoglaltság vár kint és bent egyaránt! A Húsvét közeledtével rengeteg teendő akad például a tojások megfestésével és gyűjtögetésével, de a természet éledésével, az idő melegedésével együtt a növények és állatok is erőre kapnak, új életek születnek. Az első számú letölthető tavaszi játékcsomagunkban több, a tavaszi tematikához kapcsolódó játékot és tájékoztató anyagot találsz az óvodás és kisiskolás korosztály számára. A játékok olyan kedves, tavaszi figurákat és motívumokat jelenítenek meg, mint a hónapos retek, a kiscsibék, húsvéti tojások, a tavasszal országunkba visszaérkező fehér gólyák, az éledő házi méhek... A feladatok és játékok több területre is fókuszálnak.
A játékcsomagban találhatóak a számolást, számképet és számfelismerést fejlesztő feladatok mellett a memóriát és irányok felismerését fejlesztő játékok is.
A foglalkoztató csomag tartalma: 5, otthon is könnyedén nyomtatható ismertető és játékcsomag, letölthető, digitális formátumban (nem fizikai termék).

A csomag és tematikái:

  • Csibecsemege: Etesd meg az éhes kiscsibéket – gilisztákat csipegetnének. Az előkéjükön látható számok vagy pöttyök jelzik, hogy mennyi gilisztára éheznek. A játékhoz nyomtassátok ki a csibés kártyákat és a gilisztás körlapokat, majd vágjátok ki őket és kezdődhet is az etetés! A kártyák A4-es lapra vannak helyezve, így otthon is könnyedén nyomtathatóak. A tartósságért érdemes kivágás előtt lelaminálni a lapokat. 
  • Húsvéti bingó: Rengeteg tojást festettek Húsvétra! De vajon minden mintát megtalálsz, amit kihúzol a kártyákkal? Gyűjtsd őket össze a kosaradba! Húzz egy tojást, tojáskombinációt ábrázoló lapot és keresd meg a saját, 9 körből álló lapodon, hogy vajon van-e nálad – ha igen, máris ráteheted a kosaradat! Ha egyedül játszol, érdemes az izgalom kedvéért 12-14 lapból húzni. Ha többen játszotok, 12 vagy az összes lappal érdemes. A játékhoz nyomtasd ki a 4, színes kerettel díszített gyűjtőlapot, a tojásos kosarakat és a tojáskombinációkat ábrázoló lapokat. A kártyák A4-es lapra vannak helyezve, így otthon is könnyedén nyomtathatóak. A tartósságért érdemes kivágás előtt lelaminálni a lapokat. Jó tojásgyűjtést!
  • Retekszámláló: Az elvetett retkek szépen megteremtek a kertekben. Meg tudod mondani, hogy hány retek található a földben vagy a retekcsomóban? A játéklapok alján található számok közül tudod kiválasztani a helyes megoldást – mutasd meg az ujjaddal / csíptess rá egy csipeszt / helyezz rá egy kavicsot, kupakot vagy pompomot! A kártyák A4-es lapra vannak helyezve, így otthon is könnyedén nyomtathatóak. A tartósságért érdemes kivágás előtt lelaminálni a lapokat.
  • Megérkeztek a gólyák!: Ismerkedj meg a hazánkban is élő, kedvelt gázlómadárral, a fehér gólyával. Érdekességek és a gólyákat megjelenítő feladatok, illetve kivágható "fészekrakó" játék is megtalálható a lapok között.
  • A házi méh: Ismerd meg a házi méhek felépítését, a kaptár életének működését! Két játékkal gyakorolhatod a méhek segítségével a számolást vagy az irányokat.
900 Ft
Részletek
A tavaszi foglalkoztató csomag egy letölthető, PDF formátumban elérhető "játékgyűjtemény", amelyet úgy alkottunk meg, hogy otthon is könnyen ki lehessen nyomtatni, adott esetben laminálni és játszani velük. A termék digitális formátumban elérhető, vásárlás után NEM kerül postázásra a termék fizikailag, hanem azonnal letölthetővé válik.