Játssz a pillanattal - Éld újra Pixazillával!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@pixazilla.hu

Égboltkép - "Festékpacás"
Égboltkép - "Festékpacás"
3 890 Ft

Égboltkép - "Festékpacás"

Égboltkép - "Festékpacás"
Égboltkép - "Festékpacás"
Égboltkép - "Festékpacás"
Égboltkép - "Festékpacás"
Égboltkép - "Festékpacás"
Égboltkép - "Festékpacás"
Életed legszebb és legemlékezetesebb pillanataiban is a fejed felett ragyognak csillagok milliói – még ha a nappali égbolton nem is látszódnak, akkor is. Csillagképek sokasága jár körbe a csillagos égen napról napra. Tedd örökké emlékezetessé ezeket a pillanatokat az aktuálisan látható csillagképek megörökítésével. Írd be a pontos dátumot, ha tudod, az órát-percet is és a helyszínt, ahol ez a különleges pillanat történt. Születés, találkozás, eljegyzés, esküvő, kerek évforduló… Rengeteg alkalom és pillanat, amiknek csillagképeit érdemes megőrizni egy kép formájában. Rendelj személyreszabott csillagtérképet és díszítse lakásod egy egyedi égboltkép!
3 890 Ft
Részletek
Az "Erdő" fantázianevű csillagtérképünk alkalmas születésnapok, találkozások, eljegyzések vagy esküvők pillanatának megörökítésére is.
Minden égboltképünk mellé a Partiscum Csillagászati Egyesület által, egyedileg kiállított tanúsítványt is adunk – arról, hogy valóban pontos, a valóságot tükröző csillagtérképet kapsz megrendeléseddel. Az alapár egy digitális égboltképre vonatkozik (PNG és PDF formátumban). A4 méretű nyomtatás +500 Ft, A3 méretben +1000 Ft. A galériában található képek illusztrációk, a dekoráció nem képezi a termék részét, csak az égboltkép (plakát) rendelhető, egyedi adatok alapján elkészítve (a kész csillagtérképről megtekinthető változatot küldünk véglegesítés előtt).
Az égboltkép megrendelésével egyidejűleg a kért adatokat is meg kell add, hogy minél pontosabb csillagtérképet adhassunk át számodra. A helyszín mellett (ez lehet egy város neve, vagy egy városban egy hely - például étterem - neve [ekkor kérjük, hogy a várost is add meg mellé, ne csak "Halászcsárda" vagy "Hortenzia Hotel"]) a dátum is fontos, de a legpontosabb eredményt akkor kapod, ha percre pontosan ismert az esemény. Ha nem ismert, akkor minden esetben az adott dátum este 6 órakor érvényes képét készítjük el. Az alapadatok mellett a plakáton szerepelhet név is (például, hogy kinek szánod vagy kikkel történt az adott esemény), és idézet is. Ha több variációban elérhető egy adott égboltkép, mindenesetben a galériában megadott sorszám alapján tudsz választani pontos típust. Mindezen adatok alapján igazán személyre szabott égboltképet kapsz végeredményül tőlünk.
A megadott adatok függvényében grafikusunk a legmegfelelőbb elrendezéssel készíti el a megrendelt égboltképet. Ilyen elrendezési minták példáit megtalálhatod a galériában.