Játssz a pillanattal - Éld újra Pixazillával!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@pixazilla.hu

Állatos kontrasztos fejlesztőkártya szett (RÉGI típus)

A babák látása születésük pillanatában még fejletlen. Az első hetekben, hónapokban csak a közeli dolgokat látják, azokat is életlenül - nem képesek fókuszálni és a színeket sem látják rendesen. Azért, hogy szép lassan kialakuljon náluk a normális látás, megfelelően "tréningezni" kell a szemüket - ehhez nyújt nagy segítséget egy kontrasztkártya csomag.
2 550 Ft
Részletek
Az első hetekben, hónapokban a babák látásának fejlesztéséhez a kontrasztos, fekete-fehér képek a legmegfelelőbbek. Ezeket a kártyákat úgy alkottuk meg, hogy érdekes formák bontakozzanak ki belőlük, amiket a babák már egészen kicsi koruktól kezdve, nagy érdeklődéssel figyelnek.. Az újszülöttek szemétől körülbelül 20-25 centiméter távolságra elhelyezett kártyákkal nem csak a figyelmüket kötheted le, de fejlesztheted is látásukat.
Utazás közben, a bölcsőben vagy a nappaliban egy tárgynak támasztva is használhatod a kártyákat. A babák körülbelül 6 hónapos korukig érdeklődéssel figyelik a hasonló, kontrasztos, fekete-fehér alakzatokat. Ezután a kor után érdemes szintén kontrasztos, de már erőteljes, meghatározó színekkel készült kártyákat vásárolni. Használatukkal az önálló játékot és megfigyelőképességet is fejleszthetjük gyermekeinkben.
18 darab kártyából álló csomag. Kártyáink minőségi, 300 grammos, fóliázott papírra készülnek, lekerekített sarkakkal, így bátran a kicsik kezébe adható. Méretük 100x148 mm (~A6).