Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Játssz a pillanattal - Éld újra Pixazillával!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@pixazilla.hu

Állatos kontrasztos fejlesztőkártya szett
Állatos kontrasztos fejlesztőkártya szett
2 550 Ft

Állatos kontrasztos fejlesztőkártya szett

A babák látása születésük pillanatában még fejletlen. Az első hetekben, hónapokban csak a közeli dolgokat látják, azokat is életlenül - nem képesek fókuszálni és a színeket sem látják rendesen. Azért, hogy szép lassan kialakuljon náluk a normális látás, megfelelően "tréningezni" kell a szemüket - ehhez nyújt nagy segítséget egy kontrasztkártya csomag.
2 550 Ft
Részletek
Az első hetekben, hónapokban a babák látásának fejlesztéséhez a kontrasztos, fekete-fehér képek a legmegfelelőbbek. Ezeket a kártyákat úgy alkottuk meg, hogy érdekes formák bontakozzanak ki belőlük, amiket a babák már egészen kicsi koruktól kezdve, nagy érdeklődéssel figyelnek.. Az újszülöttek szemétől körülbelül 20-25 centiméter távolságra elhelyezett kártyákkal nem csak a figyelmüket kötheted le, de fejlesztheted is látásukat.
Utazás közben, a bölcsőben vagy a nappaliban egy tárgynak támasztva is használhatod a kártyákat. A babák körülbelül 6 hónapos korukig érdeklődéssel figyelik a hasonló, kontrasztos, fekete-fehér alakzatokat. Ezután a kor után érdemes szintén kontrasztos, de már erőteljes, meghatározó színekkel készült kártyákat vásárolni. Használatukkal az önálló játékot és megfigyelőképességet is fejleszthetjük gyermekeinkben.
9 darab, kétoldalas kártyából álló csomag. Kártyáink minőségi, 300 grammos, fóliázott papírra készülnek, lekerekített sarkakkal, így bátran a kicsik kezébe adható. Méretük 100x148 mm (~A6).